TACK

Tusentals tack till Monica och Pelle Edebo som sätter sprätt på stora pengar för att det här ska gå i lås. Ännu fler tack för allt stöd i livet och min uppväxt och att ni fortfarande är de bästa föräldrar en Kaka kan ha.

Många stora tack även till de som hjälper till på alla sätt i denna fantastiska fest. För att inte avslöja allt i förväg kommer det mera exakta tack i efterhand.

I EFTERHAND – stunden är kommen!

Nu vill vi nämna flera. Först ett stort tack till alla gäster för att ni kom och för att ni överöste oss med allt vi kunde önska oss och mycket mer därtill. Tack för fina tal och vackra kort. Det är så rörande, vi blir tårögda vid blotta tanken!

Gert och Ulla Olsson, vilka klippor ni är! Fattar våra läsare hur många urgoda biskvier Ulla bakat och hur många tjälknölar Gert ungsbakat till perfektion? Gert for även långt ut i obygden för att få tag på älgen i fråga…

Tack alla tärnor och marskalkar och övriga hågade för att ni dekorerat så fint i festlokalen! Och för att ni satte stämningen i kyrkan!

Tack Ingela med familj för fint peppande och förberedande innan bröllopet!

Tack Ladi för ditt utmärkta toastmadamande!

Tack Trejs för alla fina bilder! Vi har även fått de bilder från fotografen Fototjusning, publicerar på egen flik några utvalda när vi skickat ut tackkorten (de är nu beställda).

Tack Marcus och Lotta för sång och gitarr i kyrkan. Det hade aldrig gått utan er.

Tack Henrik för ditt fantastiska sångnummer!

Tack till Jens & co på Fraiche Catering för bra arrangemang med maten och till Poseidon på Skyddsrummet för bra stöd i planeringen och bra införsäljning – en bättre lokal kunde vi inte haft!

Och tack till serveringspersonalen. Tänk vad bra folk man kan hitta med hjälp av en Giraff och en Panda.

Ett sista tack går till jordnötterna på Rival och till Jörgen som tog dit Niklas. Vad hade vi varit utan er?

Leave a comment