Full fart framåt

Nu har vi bott i vårt nya hus i en vecka. Det har mest regnat, men vi har varit produktiva. Dels har vi skaffat hem det mest nödvändiga. Trejs berättade om en finne som gjort ett projekt om att bara få ha en ny sak om dagen (börja från 0 så första dagen valde han en rock osv). Här har vi ordentligt med kläder, men lyckan över att ha en kastrull går ej att ta miste på när man varit utan. Huset är möblerat, men hade inget i skåpen. Nu börjar det fyllas på, till stor del tack vare grupperna items for sale – Phuket (finns typ fem olika) på fejjan.
Vi har ett rymligt hus med tre sovrum. Bra ac, så när lilla s är ledsen är det oftast bara att gå och kyla ner oss inne på rummet. Båda tjejerna väcker stor uppmärksamhet bland thailändarna. Särskilt förtjusta är de i bebisar, men Svea är ju också så söt och rätt blond så hon gör också succé!
Idag skrev vi på för en Toyota avanza. Vi får den om ett par veckor. Andrahandspriserna för bilar är skyhöga så detta kändes bäst och den har sju sittplatser. Familjen A är ju fyra, men med den utökade familjen (trejs, Linn och Aino som komma i november) blir vi sju. Skönt att få in alla på en gång. Vi bor en kvarts bilväg från 2gether i ett stort område som heter Land and Houses. Det är vakter när man kör in och ut och några minuters promenad från vårt hus är en lekpark, ett dagis och “klubben”. Där finns pool, restaurang (med hemkörning) och gym m.m. Det känns lyxigt och bra och förhoppningsvis blir det lätt att hitta vänner till både oss stora och de små.
Huset är rosa! Bilder kommer snart.

Advertisements

About Kakan

Vi har köpt ett guest house och skriver om det!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Full fart framåt

 1. Susanne says:

  Hej familjen Angerind!
  Va härligt att ni kommit till rätta 🙂
  Nya boendet låter ju kanon! Tänker på er ofta och hoppas att allt går bra.
  Jack växer o växer, blir sötare varje dag i mina ögon 😉
  Ta hand om er och fortsätt uppdatera här.
  Stor kram från familjen Hultberg/Laird

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s