Kyrkan

En somrig kväll i början av augusti 2009 ville ödet att två herrar skulle stå i en bar på Mariatorget och äta jordnötter. Eftersom Karin emellanåt inte är så blyg gick hon fram och frågade om hon fick smaka, fastän de såg ut som rockstjärnor. Rival (baren i fråga på Mariatorget) ligger som i en gyllene triangel på Söder, om man sätter ut Högalidskyrkan och Skyddsrummet. Alla goda ting är tre. Vi här ändrat från övernattning där på bröllopsnatten till att bo över på bröllopsdagen 2012 för att känna historiens vingslag vagga oss till sömns.

Men nu var det kyrkan! Den har vi inte så mycket att göra med annat än att den ligger just på Söder och är stor och pampig (som vår kärlek!). När vi klev in där för att känna efter som det kunde vara något var vi båda ense om att vi inte behövde något annat alternativ. Vi hoppas att det kommer att komma fler än våra festgäster till kyrkan och fylla upp den.

Ta gärna med er barn och föräldrar om ni vet att de tycker om oss och att vara med på vigslar. Vår präst heter Lasse Svärd och han var Karins konfirmationspräst och är numera verksam som kyrkoherde i Sorunda församling. På festen som följer efteråt är däremot inte små barn med (om de inte är pyttesmå och behöver ammas).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s