En vecka har gått!

Tid är så lustigt, det känns som att vi varit här ett tag samtidigt som känslan av att vi just kom hit också är stark!
Men på en veckas tid har vi varit lite på stranden (den är underbar utan parasoll och solstolar och så pass lite turister men har höga vågor och röd flagg så man ska vara försiktig med badandet). Niklas är redan brun, trejs tätt följd av Svea kommer därnäst, Linn har börjat få schysst färg på benen och jag har iaf fått några fräknar. Men så måste jag vara inne med saga för det mesta.
Vi har idag signat ett hus! Det måste vara över 200 kvadrat och ligger superbra i ett enormt villaområde som heter Land and Houses. Ingen pool, men det tycker vi är bra så ingen liten tjej plumsar i obemärkt. Istället finns stor gemensam pool, lekpark, dagis, gym och badminton bara några hundra meter bort. Känns lyxigt och kul. Förhoppningsvis tänker vi rätt när vi tror att vi kommer kunna hyra ut de rum vi annars skulle ockupera i vårt guest house till mer pengar än detta kalashus kostar.
Vi försöker även skaffa oss en minibuss (har två på lut), en tvättmaskin och lite babysaker. Saga tål värmen sämst och har fått utslag på huvudet, men thailändarna (som älskar barn) tipsade om en universalkräm som tycks hjälpa!
Vi har uppdaterat hemsidan lite och satt oss in lite i ekonomin mer, men det fortsätter vara projekt för kommande vecka. Vi ska även se till att bokningarna sköts automatiskt genom att använda tjänsten sirvoy.
Restaurangen har riktigt bra med gäster utifrån hur få som är här i karon! Och det förtjänar den; efter att ha ätit rätt många rätter från menyn nu så kan vi inte annat än rekommendera vår fina restaurang och hylla Christer som byggt upp stället och personalen som får fram maten till borden!
Summa summarum än så länge; vi har satsat på rätt häst och detta är jättespännande att se vart det tar oss!
Kram till er alla därhemma från oss.

IMG_1334.JPG

Advertisements

About Kakan

Vi har köpt ett guest house och skriver om det!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to En vecka har gått!

  1. Anna Edebo says:

    Allt gott till er. Lycka till med allt!

  2. Camilla Arenhäll says:

    Hej Raringar, Väldigt spännande att följa er på bloggen, fortsätt posta så man vet hur det går. Låter toppen med huset, den goda maten och fina stranden. Stort lycka till & bamsekram till er alla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s