Om Niklas och Karin

Här skriver vi om oss för de som inte känner oss så väl.

Om Niklas av Karin.

Festmannen (ja, jag vet att det heter Fästman, men ni kommer att förstå när ni träffar honom) Niklas fyllde 39 i februari och är bördig från Sollefteå i Ångermanland (där Ånger kommer från fornnordiskans Anger som betydde vik). Han jobbar på försvarsmakten och är statsvetare (läst i Umeå och Uppsala) och gör lite halvhemliga saker på dagarna, så det pratar vi inte så mycket om.

För er som känner min pappa Pelle så finns följande likheter: snäll, skäggig, brunhårig, bullrig, gladlynt, intelligent, ledartyp, allmänbildad, festglad (som sagt), dansant och, förstås, alldeles alldeles underbar. Vidare tycker de båda om att hålla på med olika monotona datorspel och har spagetti med köttfärssås som paradrätt.

Vad jag har fallit för (utöver egenskaperna ovan) är framför allt hans stora sinne för humor och den väldigt hjärtliga uppenbarelse som tagit mig med storm sen första gången jag såg honom. Det är som att komma hem.

Om Karin av Niklas.

Fästmön Karin fyller 34 år, 2 månader och 10 dagar efter bröllopet och är bördig från Rindö. Hon jobbar med att marknadsföra säkerhet på internet genom företaget Panda Security. Utöver detta så hinner Karin med att vara ordföranden i bostadsrättsföreningen, fixar, trixar och hinner med (ungefär) 95 % av alla events i Stockholm. Hon har uppenbart fler timmar om dygnet än vad jag har. 🙂

Denna Rindödotter kom in i mitt liv via en nötskål på Hotell Rival i Stockholm, en varm augustikväll 2009. Ni som inte träffat på Karin och hennes utstrålning, kommer att förstå när ni träffar henne varför jag varit så glad de senaste åren och varför jag vill tillbringa mitt liv i hennes härliga sällskap.

Nu dansar jag i vardagsrummet med henne, skrattar i massor, promenerar, seglar, skrattar än mer, planerar husköp och filosoferar med henne. Hon gör mig kort och gott lycklig!

Och hon som ju bara ville smaka lite av nötterna….här är vi nu! 😉

Advertisements

8 Responses to Om Niklas och Karin

 1. Katti says:

  Jag saknar “Like”-knappen à la Facebook och bara måste lämna en liten kommentar istället. Så himla mysigt skrivet och härligt att få sitta här och läsa, med er kärlek strålandes ut ur datorskärmen! Jag är så glad att jag ska få vara med och dela er stora dag i oktober, tillsammans med alla era nära och kära.

  Kram på er!

 2. K's Storasyster Anna says:

  Har också hittat hit och kan bara säga att det var underbart fint att läsa. Grattis Niklas, du har fått den bästa! Ser mycket fram mot oktober!

 3. Mia Tiger says:

  Men ååååå, vad fina ni är! Så vackra ord. Jag går åt. Längtar till oktober!

 4. Anna Mo says:

  Hurra! Där var han på Rival och bara väntade på att du skulle hitta honom! 🙂
  Mera nötter åt folket…!

 5. little lady says:

  I löööv this! Längtar till oktober!

  nöt(t)-kött-väl mött 🙂

 6. Moster says:

  Vilka underbara beskrivningar av varandra ♥♥ Ser fram emot 1/10. Massor av kramar.

 7. Ulrika says:

  och där kom första tåren… och det lär inte bli den sista denna dag. Jag ser ut över en blå himmel och en strålande sol och inser att den här dagen händer något alldeles extra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s