Hur det går

Vi har jobbat och jobbat och det blir inte många lugna stunder. Med två små barn blir det inte alltid i den takt man önskat och just när man köpt färg och ska måla så finns inga tråg att köpa (men jag fick upp den ändå). Militärkuppen har satt sina spår, men eftersom vi nu fått upp en bättre bokningsfunktion på hemsidan (mha sirvoy) så börjar det trilla in bokningar och vi har planer att gå på stranden med t-shirtar och visitkort med början om nån vecka. Så lockar vi in dem vi kan.
Vi har så god mat; både pizzor, kött och fisk är väldigt bra. Thaimaten också men den finns ju på fler ställen. Och med tanke på hur få som är på plats nu får vi vara glada över att så många ändå hittar till oss.
Vi håller på att byta ut skyltar, har börjat arbetet med ny logotyp och får ut nya menyer (de gamla är lite väl slitna) endera dagen. Det kommer hjälpa upp helhetsintrycket. Man vill ju inte gärna att någon ska missa vår pärla i onödan.
Vad du kan hjälpa oss med? Högsta betyg på tripadvisor när du varit här och att sprida bland dina vänner (på jobbet, på Facebook, till dem som ska till Phuket) att vi finns och att vi är värda minst ett besök!
Varför man ska äta hos oss är både den goda maten och servicen, men vi har också en härlig trubadur som kan nästan allt i musikväg OCH så får barnen gratis barnpassning i lekrummet en trappa upp medan föräldrarna äter, om ni vill (och har barn).
På det hela taget går det alltså framåt och vi rustar allt vi kan för att vara så fräscha och färdiga som möjligt när högsäsongen börjar. Det är bara några små saker kvar tills vi nåt den nivå som vi planerade när vi kom. Då måste vi fira, för vi har varit jätteduktiga!
Kram och hoppas ni har det bra där hemma!

Advertisements

About Kakan

Vi har köpt ett guest house och skriver om det!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s