Ny familjemedlem: Piraten!

Här har vi vår nya kompis Piraten. En bedårande liten varelse, som matte och husse förälskat sig innerligt i. Han är så mjuk och len och söt och gosig. I morse ville han följa med in i duschen, men insåg att han inte hade där att göra efter att få testat ett par droppar. En katt ska man ju ha, tänkte vi, för att fånga möss. Piratens mamma bet tyvärr av honom ena ögat när han föddes (sen adopterades han av sin moster). Så djupseendet blir väl aldrig som det ska. Men fångar han inte någon mus så gör det inget alls, han duger så bra ändå. Att gosa med och att leka med.

Nu har tydligen juli passerat, tänk vad fort det gick. Vi har några förslag på vad vi kan lägga till önskelistan. Det rör sig dels om delar till servisen Grace från Rörstrand i olika färger. Smekmånaden är förresten satt, vi åker till Miami Beach en vecka (med avstickare till Key West) och därefter på en veckas kryssning på världens största skepp, Allure of the Seas, i Karibien. Vi åker måndagen direkt efter bröllopet (den 3/10).

Det stora projektet involverar därför vårt gästhus på tomten. Det är helt orustat som bara ett skal kan vara. Så arbetskraft, inventarier, isolering, inredningsdetaljer eller pengar till det projektet är mycket, mycket välkommet!

Vi tänkte lägga upp ett Google Document som vi själva inte är inblandade i, så att det går att komma åt att se vad andra tänkt köpa/köpt, så att vi till exempel inte får 50 djupa tallrikar, för det vore trevligare med 12 av varje sort i ordningen Tallrik Flat (27 cm), Tallrik Djup (25 cm), Tallrik Flat (17 cm). Temuggar och kaffekoppar har vi väldigt gott om och önskar oss inte. Skål, bringare och kanna är fina. Gärna i blandade färger, som sagt.

Advertisements

About Kakan

Vi har köpt ett guest house och skriver om det!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ny familjemedlem: Piraten!

  1. Anna Edebo says:

    Piraten är jättesöt!

  2. Anna Mo says:

    Miami och Key West… good choice! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s