Inflyttade!

På Dahliavägen 23 är det nu riktigt inbott. På midsommarafton värmde vi upp huset med 20 gäster och upptäckte att det inte ens var speciellt mycket myggor ute på den festglada terassen. På midsommardagen kom Gert och Ulla (Niklas föräldrar) och igår, söndag, även Karins föräldrar, så att lite av bröllopsmaten kunde avsmakas och njutas av tillsammans. Till och med växthuset har börjat att frodas med diverse tomatplantor och faktiskt även en vinranka!

Niklas och Fredriks båt Gullan kom i hamn vid båtplatsen nedanför huset på kvällskvisten, med Gert som styrman och samtidigt forslades ännu en uppsättning trädgårdsmöbler från Rindö till Vikingshill. Så nu lever vi mitt i idyllen. Det är så fint.

Faktum är dock att vi inte saknar så mycket som vi hade trott, men vi är på gång med en lista. Återkommer i juli med den. På torsdag är sista dag att OSA, det ser ljust ut beträffande alla våra fantastiska gäster som kommer göra vår bröllopsdag till ett storstilat kalas att minnas för livet, så fastän vi försöker fånga dagen så ser vi faktiskt fram emot oktober också.

Advertisements

About Kakan

Vi har köpt ett guest house och skriver om det!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s